Strona: Historyczne posiedzenie Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości Wydziału Zarządzania / Wydział Zarządzania

Historyczne posiedzenie Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości Wydziału Zarządzania

2024-04-30
, red.  Jadwiga Nycz-Wróbel
Historyczne posiedzenie Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości Wydziału Zarządzania,

W dniu 23 kwietnia 2024 r. odbyło się historyczne posiedzenie Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości Wydziału Zarządzania, podczas którego nadano pierwszy na WZ stopień doktora habilitowanego dr Hannie Hall. Wydział Zarządzania uzyskał prawa do nadawania stopni naukowych doktora i doktora habilitowanego po ogłoszeniu przez Ministerstwo Edukacji i Nauki wyników ewaluacji jakości działalności naukowej za lata 2017 - 2021. Na Wydziale Zarządzania oceniane były 3 dyscypliny naukowe: nauki o zarządzaniu i jakości; ekonomia i finanse oraz nauki o bezpieczeństwie, z których każda na mocy UCHWAŁY Nr 21/2022 KOMISJI EWALUACJI NAUKI z dnia 9 czerwca 2022 r. w sprawie kategorii naukowych proponowanych dla ewaluowanych podmiotów prowadzących działalność naukową w ramach poszczególnych dyscyplin naukowych i artystycznych otrzymała kategorię B+.

W posiedzeniu Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości udział wzięli:

  • dr hab. Bogusław Bembenek, prof. PRz;
  • dr hab. Nataliia Bondar, prof. PRz;
  • dr hab. Krystyna Kmiotek, prof. PRz - przewodnicząca Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości WZ;
  • dr hab. inż. Krzysztof Kud, prof. PRz;
  • dr hab. Tadeusz Olejarz, prof. PRz - zastępca przewodniczącej Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości WZ;
  • prof. dr hab. Grzegorz Ostasz;
  • dr hab. Teresa Piecuch, prof. PRz;
  • dr hab. Jacek Strojny, prof. PRz;
  • dr hab. Lucyna Witek, prof. PRz - sekretarz Rady Dyscypliny Nauki o Zarządzaniu i Jakości WZ;
  • dr hab. Beata Zatwarnicka-Madura, prof. PRz.

Gratulujemy dr hab. Hannie Hall. 

 

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję